Ihopalvelu

Ihopalvelu on ongelmalähtöiseen ihonhoitoon perehtynyt kauneushoitola näppärästi apteekin yhteydessä. Toimipisteemme sijaitevat Turussa Pyhän Henrikin Apteekissa sekä Loimaan 1. apteekissa,

Ihopalvelussa työskentelee ryhmä pitkään alalla olleita, kokeneita ammattikosmetologeja. Yksilöllinen palvelu sekä ihon anatomian ja fysiologia tuntemus takaavat loistavat tulokset.

Loimaalla sinua palvelee kosmetologit Pauliina ja Maija. Loimaan ihopalvelun hoidot löydät alhaalta. Ihopalvelun tavoitat apteekin aukioloaikoina numerosta 050 512 9872

Kasvohoidot

Exuviance -kasvohoidot

Exuviancen kasvohoidot on tarkoitettu kaikille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.

Hoitolassa tehty ammattimainen kasvohoito rentouttaa, auttaa voimaan paremmin ja hoitaa ihoa. Kasvohoidon ajatellaan usein olevan ylellisyyttä. Exuviancen ihonhoitofilosofian mukaan kasvohoito on kuitenkin osa terveellistä elämäntapaa.

Kultakasvohoito 89€

Kosteuttava ja elvyttävä hoito. Hoidon sisältö: pintapuhdistus, AHA-hedelmähappokuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, kultanaamio, silmänympärysnaamio ja loppuvoiteet.

AHA-hedelmähappokuorinta 60€

Hoito räätälöidään ihotyypinmukaiseksi (kiinteyttävä, puhdistava, kosteuttava). Hoidon sisältö: pintapuhdistus, AHA-hedelmähappokuorinta, kasvonaamio ja loppuvoiteet. Hoitoa suositellaan sarjahoitona tai ihon kunnon ylläpitohoitona.

iS Clinical 90 €

Intensiivinen kasvipohjaisia vaikuttavia aineita sisältävä hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaansaa näkyviä hoitotuloksia.
Ei toipumisaikaa.

HydraFacial -kasvohoidot

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Hoidossa HydraFacial-laitteen tehokkaalla alipaineimulla poistetaan ihosta huokosiin kertynyt ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä tehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, joten voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Clarifying Treatment (syväpuhdistava) 137 €

Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, happokuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, kosteutus ja loppuvoiteet.

Age Refinement Treatment (Ikääntymisen merkkeihin) 152 €

Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, happokuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, tehoaineiden imeytys –tehoaineena ihon ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder –tehoseerumi ja loppuvoiteet.

Signature Treatment (kosteuttava) 97 €

Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, kosteutus ja loppuvoiteet.

Guinot -kasvohoidot uutuus!

GUINOT-kasvohoidot ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Tiivis yhteistyö kosmetologien kanssa takaa sen, että kasvohoitomme ja ihonhoitotuotteemme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen

Hydradermie Youth 95€

Hoito räätälöidään ihotyypin mukaiseksi (kiinteyttävä, puhdistava, kosteuttava). Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, tehogeelien imeytys galvaanisen sähkövirran avulla, korkeataajuuskäsittely, kasvohieronta, kasvonaamio ja loppuvoiteet. Hoitoa suositellaan kolmen kerran sarjana ja/tai kerran kuukaudessa tehtävänä ylläpitohoitona.

Hydradermie Lift 99€

Lihaksia kiinteyttävä kasvohoito. Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, lihasjumppa, kasvohieronta, kasvonaamio ja loppuvoiteet. Stimuloi kasvojen lihaksia. Suositellaan sarjahoitona.

Hydra Peeling 95€

Ihoa kirkastava ja uudistava kasvohoito. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, AHA-kuorinnan, kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet

Eye Logic 69€

Kohottava silmänympäryshoito. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, silmänympärysalueen hieronnan, lihasten stimulointi, naamio ja loppuvoiteet. Kasvohoidon yhteydessä hoito on 39€/30min. Erikseen yksittäisenä hoitona 69€.

Ripset ja kulmat

Klassiset ripsienpidennykset

Aloituskerta 2h 110€

1,5h huolto 65€

1h huolto 55€

Volyymi ripsienpidennykset

Aloituskerta 2h 120€

1,5h huolto 65€

1h huolto 55€

Ripsien ja kulmien muotoilu ja värjäys

Ripsien ja kulmien värjäys, sekä kulmien muotoilu 30 €
hoidon yhteydessä 21 €

Kulmien värjäys ja muotoilu 21 €
hoidon yhteydessä 13 €

Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu 21 €
hoidon yhteydessä 13 €

Ripsien värjäys 21 €

Kulmien muotoilu 15 €

Sokeroinnit

Sokerointi on turvallinen tapa poistaa ihokarvoja vartalon eri alueilta. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

Sokeroinnissa käytettävä aine on 100 % luonnontuote, eikä sitä ole testattu eläimillä.

Säärisokerointi 35 €

Reisisokerointi 35 €

Bikinirajasokerointi 35 €

Kainalosokerointi 25 €

Käsivarsisokerointi 35 €

Kasvosokerointi 30 €

Selkäsokerointi 70 €

Huuli -tai leukasokerointi 15 €

Hieronnat

Kuumakivihieronta 60€

Kivillä hierottaessa ihon toiminnot aktivoituvat, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta vilkastuu.

Ajanvaraus

Voit varata aikasi soittamalla 050 512 9872 tai nettiajanvaraus .