Ihopalvelu

Ihopalvelu on ongelmalähtöiseen ihonhoitoon perehtynyt kauneushoitola näppärästi apteekin yhteydessä. Toimipisteemme sijaitevat Turussa Pyhän Henrikin Apteekissa sekä Loimaan 1. apteekissa,

Ihopalvelussa työskentelee ryhmä pitkään alalla olleita, kokeneita ammattikosmetologeja. Yksilöllinen palvelu sekä ihon anatomian ja fysiologia tuntemus takaavat loistavat tulokset.

Loimaalla sinua palvelee kosmetologi Pauliina. Loimaan ihopalvelun hoidot löydät alhaalta. Ihopalvelun tavoitat apteekin aukioloaikoina numerosta 050 512 9872

Kasvohoidot

Exuviance -kasvohoidot

Exuviancen kasvohoidot on tarkoitettu kaikille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.

Hoitolassa tehty ammattimainen kasvohoito rentouttaa, auttaa voimaan paremmin ja hoitaa ihoa. Kasvohoidon ajatellaan usein olevan ylellisyyttä. Exuviancen ihonhoitofilosofian mukaan kasvohoito on kuitenkin osa terveellistä elämäntapaa.

Kultakasvohoito

Kosteuttava ja elvyttävä hoito. Hoidon sisältö: pintapuhdistus, AHA-hedelmähappokuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, kultanaamio, silmänympärysnaamio ja loppuvoiteet.

AHA-hedelmähappokuorinta

Hoito räätälöidään ihotyypinmukaiseksi (kiinteyttävä, puhdistava, kosteuttava). Hoidon sisältö: pintapuhdistus, AHA-hedelmähappokuorinta, kasvonaamio ja loppuvoiteet. Hoitoa suositellaan sarjahoitona tai ihon kunnon ylläpitohoitona.

iS Clinical

Intensiivinen kasvipohjaisia vaikuttavia aineita sisältävä hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaansaa näkyviä hoitotuloksia.
Ei toipumisaikaa.

HydraFacial -kasvohoidot

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Hoidossa HydraFacial-laitteen tehokkaalla alipaineimulla poistetaan ihosta huokosiin kertynyt ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä tehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, joten voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Clarifying Treatment (syväpuhdistava)

Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, happokuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, kosteutus ja loppuvoiteet.

Age Refinement Treatment (Ikääntymisen merkkeihin)

Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, happokuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, tehoaineiden imeytys –tehoaineena ihon ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder –tehoseerumi ja loppuvoiteet.

Signature Treatment (kosteuttava)

Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, kosteutus ja loppuvoiteet.

Guinot -kasvohoidot uutuus!

GUINOT-kasvohoidot ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Tiivis yhteistyö kosmetologien kanssa takaa sen, että kasvohoitomme ja ihonhoitotuotteemme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen

Hydradermie Youth

Hoito räätälöidään ihotyypin mukaiseksi (kiinteyttävä, puhdistava, kosteuttava). Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, tehogeelien imeytys galvaanisen sähkövirran avulla, korkeataajuuskäsittely, kasvohieronta, kasvonaamio ja loppuvoiteet. Hoitoa suositellaan kolmen kerran sarjana ja/tai kerran kuukaudessa tehtävänä ylläpitohoitona.

Hydradermie Lift

Lihaksia kiinteyttävä kasvohoito. Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, lihasjumppa, kasvohieronta, kasvonaamio ja loppuvoiteet. Stimuloi kasvojen lihaksia. Suositellaan sarjahoitona.

Hydra Peeling

Ihoa kirkastava ja uudistava kasvohoito. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, AHA-kuorinnan, kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet

Eye Logic

Kohottava silmänympäryshoito. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, silmänympärysalueen hieronnan, lihasten stimulointi, naamio ja loppuvoiteet. Kasvohoidon yhteydessä hoito on edullisempi.

Ripset ja kulmat

Kulmien muotoilu ja värjäys

Ripsien ja kulmien värjäys, sekä kulmien muotoilu

Kulmien värjäys ja muotoilu

Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu

Ripsien värjäys

Kulmien muotoilu

Sokeroinnit

Sokerointi on turvallinen tapa poistaa ihokarvoja vartalon eri alueilta. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

Sokeroinnissa käytettävä aine on 100 % luonnontuote, eikä sitä ole testattu eläimillä.

Säärisokerointi

Reisisokerointi

Bikinirajasokerointi

Kainalosokerointi

Käsivarsisokerointi

Kasvosokerointi

Selkäsokerointi

Huuli -tai leukasokerointi

Hieronnat

Kuumakivihieronta

Kivillä hierottaessa ihon toiminnot aktivoituvat, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta vilkastuu.

Ajanvaraus

Voit varata aikasi soittamalla 050 512 9872 tai nettiajanvaraus .