Tervepisteestä saat hyvinvoinnin palvelut

Ajanvaraus Tervepisteen palveluihin

Voit varata apteekin Tervepisteeseen ajan joko soittamalla numeroon (02) 763 6840
tai käyttämällä nettivarausta: nettivaraus6.ajas.fi

Tervepisteen vastaanotto

Terveydenhoitajan tavoitat apteekistamme

Maanantaisin klo 13-19

Keskiviikkoisin klo 8-16

Terveydenhoitajan palveluihin kuuuluu terveystarkastus, tupakoinnin/nikotiinituotteiden lopettamisen tuki, rokotukset ja muut lääkeinjektiot sekä korvahuuhtelut. Vastaanotolla on mahdollista myös mittauttaa verenpaine, hemoglobiini, kolesteroliarvot, pitkäaikainen verensokeri tai tulehdusarvo.

Terveystarkastus

Terveydenhoitajan kanssa keskustellen käydään läpi elämäntapoja ja niiden vaikutuksia hyvinvointiisi. Saat yksilöllistä ohjausta ja palautetta elämäntavoistasi. Tarkastuksen yhteydessä voit halutessasi selvittää myös hemoglobiinisi, pitkäaikaisen verensokerisi, verenpaineesi, kolesteroliarvosi ja kehonkoostumuksesi! Ohjaus perustuu Käypä hoito -suosituksiin ja tähtää parempaan oloon ja jaksamiseen arjessa.

Tumppaa tupakkasi!

Terveydenhoitajan ohjauksessa yksilöllistä tukea kohti savutonta ja nikotiinitonta elämää. Sisältää kolme tapaamista ja kolme puhelinkontaktia. Ohjaus perustuu Käypä hoito -suosituksiin.

Kehonkoostumusmittaus

Oletko kiinnostunut kehosi kunnosta? Tule InBody -kehonkoostumusmittaukseen. Mittauksen avulla saat kattavat perustiedot kuntosi kohentamista ja ylläpitämistä varten. Mittauksen hinta on 20 € (mittauksesta saa S-Etukortilla bonukset). Hintaan sisältyy analyysi mittaustuloksista.

Voit varata ajan soittamalla numeroon 02 763 6840 tai käyttämällä nettivarausta: nettivaraus6.ajas.fi

Käytössämme on ammattikäyttöön suunniteltu InBody270 -laite. Mittaus antaa nopeasti, helposti ja luotettavasti tarkan tuloksen kehosi koostumuksesta.

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonta on henkilökohtaista ohjausta, jossa kartoitetaan arkiruokailun ongelmakohtia ja annetaan parannusehdotuksia oman tavoitteen mukaan. Tavoitteena voi olla painonpudotus, kolesterolin alentaminen, oma jaksaminen, hyvinvoinnin lisääminen tms. Vatsavaivat ja myös väsymys saattavat hävitä ruokavaliota muuttamalla.

Terveyspalveluiden hinnasto:

Terveystarkastus tarjous! 72€ (norm. 90 €)

Tumppaa tupakkasi -ohjaus tarjous! 120 € (norm. 160 €)

Pneumokokkirokotus 98€

TBE-rokotus 49€

Korvahuuhtelu 25€

Kehonkoostumusmittaus 20€

Lääkeinjektio 15€

Kolesteroli 35€

Pitkäaikainen verensokeri 30€

Tulehdusarvo (CRP) 25€

Hemoglobiini 20€