Tervepisteestä saat hyvinvoinnin palvelut

Tervepisteen terveydenhoitaja on paikalla maanantaisin klo 13-19 ja keskiviikkoisin klo 8-16

Tervepisteen vastaanotto

Rokotukset

Vastaanotolla saat nopeasti ja vaivatta rokotuksesi kuntoon. Et tarvitse erillistä reseptiä. Hinta sisältää reseptin, rokotteen, rokotuksen sekä Kanta -palveluun merkinnän.

Verikokeet

Tervepisteellä otetaan vieritestauksena verikokeita. Verikoe otetaan sormenpäästä ja vastauksen saat vastaanoton yhteydessä. Verikokeisiin ei tarvitse olla syömättä tai juomatta.

Kolesteroli-mittaus
(vastauksessa erotellaan kokonaiskolesteroli
sekä HDL ja LDL -pitoisuudet)
35 €

Pitkäaikainen verensokeri 30€

Tulehdusarvo (CRP) 25€

Hemoglobiini 20€

Korvahuuhtelu 25 €

Jos korviin kertyy ylimääräistä korvavahaa, voi sen huuhtoa pois korvahuuhtelulla. Korvahuuhtelussa käytetään vettä, jolla puhdistetaan korvat ruiskun avulla. Toimenpide on kivuton.

Terveystarkastus 90 €

Terveydenhoitajan kanssa keskustellen käydään läpi elämäntapoja ja niiden vaikutuksia hyvinvointiisi. Saat yksilöllistä ohjausta ja palautetta elämäntavoistasi. Tarkastuksen yhteydessä voit halutessasi selvittää myös hemoglobiinisi, pitkäaikaisen verensokerisi, verenpaineesi, kolesteroliarvosi ja kehonkoostumuksesi! Ohjaus perustuu Käypä hoito -suosituksiin ja tähtää parempaan oloon ja jaksamiseen arjessa.

Tumppaa tupakkasi! tarjous! 120 €

Terveydenhoitajan ohjauksessa yksilöllistä tukea kohti savutonta ja nikotiinitonta elämää. Sisältää kolme tapaamista ja kolme puhelinkontaktia. Ohjaus perustuu Käypä hoito -suosituksiin.

Vahvaa oloa -ohjaus 50€

Ohjauksessa terveydenhoitajan tai ravintoneuvojan kanssa käydään tiiviisti läpi yksinkertaisia ja helposti toteuttettavia ohjeita terveempään ja jaksavampaan arkeen. Ohjaus sisältää 2 kehonkoostumusmittausta ja jaettavan materiaalin. Ohjaus sopii elämäntapamuutoksen aloitukseen.

Kehonkoostumusmittaus

Oletko kiinnostunut kehosi kunnosta? Tule InBody -kehonkoostumusmittaukseen. Kehonkoostumusmittaus kertoo mm. kehosi rasva-, lihas-, ja luumassan sekä viskeraalirasvan määrän.

Mittauksen hinta on 20 euroa ja mittaus kerryttää S -bonusta. Hintaan sisältyy analyysi mittaustuloksista. Käytössämme on ammattikäyttöön suunniteltu InBody270 -laite, joka on CE -merkitty. Mittaus antaa nopeasti, helposti ja luotettavasti tarkan tuloksen kehosi koostumuksesta. Tarkemmat tiedot laitteen antamasta raportista löydät valmistajan sivuilta: InBody270 raportti

Mittaus suositellaan tehtäväksi tyhjällä vatsalla joko heti aamusta tai vähintään 2 h ruokailun jälkeen.

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonta on henkilökohtaista ohjausta, jossa kartoitetaan arkiruokailun ongelmakohtia ja annetaan parannusehdotuksia oman tavoitteen mukaan. Tavoitteena voi olla painonpudotus, kolesterolin alentaminen, oma jaksaminen, hyvinvoinnin lisääminen tms. Vatsavaivat ja myös väsymys saattavat hävitä ruokavaliota muuttamalla.

Ravintovalmennus

Mietityttääkö ruokavaliosi? Toivoisitko lihasmassan lisäystä tai rasvamassan vähennystä? Entä haluaisitko
ravinnosta apua perussairautesi hallintaan? Ravintovalmennuksessa koulutettu farmaseutti- ravintovalmentajamme antaa juuri sinulle kohdennettua neuvontaa tarpeidesi mukaisesti. Ennen
tapaamista täytetään ruokapäiväkirjaa vähintään 5 päivän ajalta. Päiväkirja palautetaan apteekkiin vähintään viikkoa ennen varattua aikaa.

Valmennus sisältää kolme tapaamista valmentajan kanssa, kolme Inbody270 -kehonkoostumusmittausta ja koko valmennuksen ajan kestävän kevyen sähköpostituen. Valmennuksen kesto suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

Ruokapäiväkirjan analyysi

Uskotko olevasi suurin piirtein oikealla tiellä, mutta kaipaisit hieman apua tai uutta näkökulmaa ruokailuusi? Tavoitteletko lihasmassan lisäystä tai rasvamassan vähennystä, mutta tuloksia ei synny? Ruoka-analyysissä koulutettu farmaseutti-ravintovalmentajamme antaa juuri sinulle kohdennettua neuvontaa tarpeidesi mukaisesti. Ennen tapaamista täytetään ruokapäiväkirjaa 5 päivän ajalta ja päiväkirja palautetaan apteekkiin vähintään viikkoa ennen varattua aikaa.
Ruokapäiväkirjan analyysissä katsotaan ruokavaliosi kokonaisuutena läpi ja annetaan kehittämisehdotukset
sinun tavoitteidesi saavuttamiseksi. Palvelu sisältää yhden tapaamisen valmentajan kanssa.

Ajanvaraus Tervepisteen palveluihin

Voit varata apteekin Tervepisteeseen ajan joko soittamalla numeroon (02) 763 6840 tai 050 512 9872
tai käyttämällä nettivarausta: nettivaraus6.ajas.fi

Terveydenhoitajan tavoitat apteekistamme

Maanantaisin klo 13-19

Keskiviikkoisin klo 8-16

Terveyspalveluiden hinnasto

Terveystarkastus 90€

Tumppaa tupakkasi -ohjaus tarjous! 120 € (norm. 160 €)

Vahvaa oloa -ohjaus 50 €

Ruokapäiväkirja ja sen analyysi 75 €

Ravintovalmennus 296 €

Pneumokokkirokotus 98€

TBE-rokotus 49€

Korvahuuhtelu 25€

Kehonkoostumusmittaus 20€

Lääkeinjektio 15€

Kolesteroli 35€

Pitkäaikainen verensokeri 30€

Tulehdusarvo (CRP) 25€

Hemoglobiini 20€